Vizuelizacija - Moćni alat u vašim rukama - Vaš Hipnoterapeut

Da li ste znali da postoje 4 dela vizuelizacije koje možete naučiti i vežbati, kao i kako da koristite ovu neverovatnu moć kao svoju najveću prednosti do kraja svog života?

Koliko ČESTO?

Prvi aspekt vizuelizacije je frekvencija, tj. koliko često treba vizualizovati. Ovo je broj koliko puta sebe zamišljate da postižete određeni cilj. Što češće ponovite jasnu mentalnu sliku svog cilja ili želje rezultat će se brže pojaviti kao deo vaše stvarnosti.

Koliko DUGO?

Drugi element vizuelizacije je trajanje mentalne slike, dužina vremena koliko možete držati sliku u svom umu svaki put kada je reprodukujete. Kada se duboko opustite, tada često možete da zadržite mentalnu sliku svog cilja nekoliko sekundi, pa čak i nekoliko minuta. Što duže možete da zadržite svoju mentalnu sliku, dublje će biti utisnuta u vašoj podsvesti i brže će se manifestovati.

Kako JASNO?

Treći element vizuelizacije je jasnost. Postoji direktna veza između toga kako jasno možete da vidite željeni cilj ili posledicu u svom umu i koliko brzo dolazi u vašu realnost. Ovaj element vizuelizacije je ono što objašnjava moć Zakona privlačnosti. Živost vaše želje direktno određuje koliko će se brzo manifestovati u svetu oko vas.

Ovde je zanimljivo: kada ste postavili novi cilj za sebe, vaša slika ili slika vašeg cilja će obično biti nejasna i maglovita. Ali što češće napišete vaš cilj, pregledate i ponovite mentalno, postaje jasniji za vas. Na kraju, on će postati kristalno jasan. U tom trenutku, cilj će se iznenada pojaviti u vašem svetu upravo onako kako ste ga zamislili.

Koliko INTEZIVNO?

Četvrti element vizuelizacije je intenzitet, količina emocija koja je uneta u vizuelnu sliku. U stvarnosti, to je najvažniji i najmoćniji deo procesa vizuelizacije. Ponekad, ako je vaša emocija dovoljno jaka i vaša vizuelna slika dovoljno jasna, može odmah doći do ostvarenja.

Naravno, elementi frekvencija, trajanje, živost i intenzitet mogu da vam pomognu ili da vam odmognu. Kao i priroda, moć vizuelizacije je neutralna. Kao mač sa dve oštrice, seče sa obe strane. Pa tako, možete biti uspešni, a možete biti i neuspešni. Vizuelizacija vam donosi sve što ste jasno i intenzivno zamišljali, bilo dobro ili loše.

Akcija koju možete da preduzmete, a da je u vašu korist je Vežba. Vežbajte vizuelizaciju.

Konstantno hranite svoj um sa jasnim, uzbudljivim, emocionalnim slikama. Zapamtite, vaša mašta je vaš pregled života koji vam dolazi.

Za vaše ostvarenje ciljeva.

Vaša Tamara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.