Kvantna harmonizacija (KH) je tehnika koja transformiše i uravnotežuje sva četiri nivoa tela (fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno telo) na takav način da se poboljšava proces samoizlečenja. Efektivnost i brzina promene je ono što najviše iznenađuje i zbunjuje sve ljude pri prvom susretu i u radu sa ovom metodom. Primena ove metode dovodi do uravnoteženja i usklađivanja ne samo mentalnog i fizičkog stanja, već se dešavaju i pozitivne promene u životu. Vaša svest i život u sadašnjem trenutku postepeno se povećavaju.

Predstavlja spoj starih istočnjačkih duhovnih učenja – metoda dve tačke i zapadnjačkog znanja savremene nauke – kvantne fizike i psihologije. Stimuliše samoizlečenje čistom svešću.

Veruje se da Kvantna Harmonizacija potiče iz drevnih učenja Kahuna, havajskih šamana. Serge Kahili King, šaman i pisac, koristi reč Kahi, što znači magični dodir, za ovu tehniku, lično misli da je ova tehnika najbolja tehnika lečenja koju je poznavao. Dr Richard Bartlet (Matrix Energetics) i dr Frank Kinslov (Quantum Entrainment), kao i Andrev Blake (QCT – Quantum Consciousness Transformation) razvili su ovu tehniku devedesetih godina prošlog veka, nezavisno jedni od drugih.

Kako deluje KH?

Osnova ove metode leži u kvantnoj fizici.Kvantna harmonizacija Primenjuje se kvantni talas koji se inicira direktno iz čiste svesti i univerzalne ljubavi. Pretpostavljajući da je ljudsko telo energija sa određenom frekvencijom. Svi naši organi, tkiva i ćelije, kao i naše misli i osećanja, vibriraju na određenoj frekvenciji. Kada frekvencije nisu sinhronizovane, dolazi do neravnoteže na sva četiri nivoa tela. Ako živimo duže vreme u strahu, panici, nesigurnosti, frustraciji, sukobu, iscrpljenosti ili fizičkom bolu, neizbežno će se javiti određeni psihosomatski poremećaji.

Kvantni talas koji se priziva direktno iz čiste svesti (takođe se naziva univerzalno polje, kreativna inteligencija) deluje uspostavljanjem ravnoteže u telu. Mogućnosti lečenja su beskrajne. Harmonizacija svih nivoa: fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog. Uklanjanje fizičkog i emocionalnog bola, različitih simptoma, blokada i ograničavajućih uverenja. Transformacija i poboljšanje: odnosi, posao, finansije, komunikacija …

Deluje direktno na nervni sistem razbijajući stare neuronske veze ili verovanja i učestvujući u stvaranju novih neuronskih veza, pomažući tako u pozitivnim promenama u našem životu.

Kako se vrši KH?

Pre svega treba napomenuti da je proces vrlo umirujuć.

Ova metoda se može izvoditi nežnim dodirom, direktno ili daljinski. Terapeut radi u direktnoj komunikaciji sa klijentom bez upotrebe bilo kakvih uređaja. Klijent može da stoji, sedi ili leži. Tokom vežbanja ove metode pokreću se kvantni talasi. Spontano vas dovodi u osećaj povezanosti i univerzalne bezuslovne ljubavi. Kvantni talas je vibracija koja se pojavljuje primenom ove metode. U trenutku pojave kvantnih talasa, nervni sistem spontano dolazi u stanje kada se stari neuronski putevi neutrališu i stvaraju novi. Kvantni talas pravi „kvantni skok“, transformišući negativnu frekvenciju energije u pozitivnu. Formiraju se novi neuronski putevi. Duboko opuštanje, mir, harmonija i zdravlje postižu se na jednostavan način.

Pored osećaja opuštenosti, često se javljaju i razne senzacije u telu, poput laganog podrhtavanja tela, jeze ili telesne temperature koja u potpunosti nestaje kada se telo uravnoteži. Telo je zgusnuta energija koja se kreće velikom brzinom i različitim frekvencijama. Poremećaji frekvencije uzrokuju disbalans energije koji kasnije dovodi do bolesti. Ovom metodom moguće je uskladiti različita životna područja: zdravlje, ljubav, partnerski odnosi, posao, novac, emocije, strahovi, stres, traumatična iskustva, blokade, uverenja, podići nivo samopouzdanja, motivacije, koncentracije, samopoštovanje, usklađivanje tela i energije …

Važno je napomenuti da kvantni talas uvek deluje prvo tamo gde je potreban i uvek izaziva promenu koja je u tom trenutku najbolja za klijenta.

Kako započinje proces KH?

Terapeut koji primenjuje ovu metodu započinje proces isceljivanja povezivanjem sa čistom svešću / univerzalnim poljem i podizanjem kvantnog talasa da deluje na problem koji može biti fizičke ili mentalne prirode.

Tretman traje od 20 do 40 minuta, vrlo je opuštajući, može se izvoditi direktno, bez upotrebe bilo kakvih uređaja. Moguće ga je koristiti jedan sat dnevno u nekim složenijim situacijama.

Isceljenje se može obaviti na daljinu sa istom efikasnošću, kao i sa različitim uzrastima i na različite teme. U svojoj praksi kvantnu harmonizaciju najčešće primenjujem pojedinačno ili kao dodatnu metodu u koučingu i hipnoterapiji. Ova metoda komplementarna je sa svim medicinskim metodama i svim alternativnim metodama lečenja, bez negativnih efekata. Praktikujući KH podstičete prirodan i spontani proces isceljenja.

Kvantna harmonizacija je brza i efikasna metoda koja smanjuje bol, fizički i mentalno, poboljšava zdravlje i zarastanje. Stvara trenutne promene koje se mogu videti i osetiti u telu. Može se ponoviti bezbroj puta, kvantni talas nastavlja da deluje i nakon tretmana, nežno balansirajući i eliminišući blokade fizičke i emocionalne prirode. Postoji osećaj odmora i opuštenosti. Metoda je potpuno sigurna i bezbedna za upotrebu. Tokom isceljenja nema razgovora. Tretman se može koristiti za sve, decu i trudnice.

Gde se može primeniti KH?

  • Neravnoteža uma, tela i emocija
  • Poboljšanje mentalnog i fizičkog zdravlja
  • Smanjenje različitih vrsta bolova
  • Emocionalna nestabilnost
  • Usklađivanje međusobnih porodičnih odnosa
  • Nezadovoljstvo partnerskim odnosima, radom, poslom i finansijama
  • Negativno okruženje

Jednostavnije rečeno KH  možete da dosegnete više nivoe ljubavi, mira, zdravlja, blagostanja i uspešnosti.

Zdravlje je harmonija, pa više mira i harmoničnosti znači i više zdravlja. Kroz harmoniju koja je u vama, ostvarujete onu oko vas i sa drugim ljudima.

Kvantna harmonizacija se brzo širi svetom, jer se lako primenjuje i daje sjajne rezultate. Uspešno kombinuje i dopunjuje druge metode.

Kome je namenjena?

Kvantne sesije su za sve, starosne granice nema (od dece do starijih osoba) kao i trudnica. Za one koji su otvoreni i spremni da dožive transfirmaciju i harmonizaciju svih nivoa: fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog.

 

 

 

Stupite još danas u KONTAKT SA MNOM i zakažite konsultacije da biste saznali vaš lični plan koji ću kreirati za vaše specifične potrebe.