Da li je Hipnoterapija Bauk? 

Ko sam ja? Odgovor na ovo pitanje nosi svoju vibraciju, a ta vibracija vašu realnost. Vi treba da postanete vibracija koja želite da budete. Tako ćete imati realnost koju želite.

A odgovor na pitanje, „Ko sam ja“, dajete kroz vaše stavove i uverenja. Zato su naša uverenja i stavovi jako bitni, jer su to naše naočare kroz koje gledamo svet i one definišu našu reakciju na isti. Ako su tamne, vode nas u tugu, nesreću, neuspeh, nezadovoljstvo, depresiju, mržnju, bolest, usamljenost i osećaj da ovaj život koji nam je rođenjem dat treba da “odrobijamo”…

Pročitajte ovde


 

Hipnoza i Hipnoterapija  Event

1. Šta je hipnoterapija?

Prva stvar koju želim da vam objasnim je: šta je zapravo hipnoterapija i kako ona može da nam pomogne. Hipnoterapija je kombinacija hipnoze i terapije koja koristi moć pozitivnih sugestija da naprave promene u našoj podsvesti, pa tako i na naše misli, osećanja i ponašanja….

Pročitajte ovde


Oslobodite se prošlosti i dozvolite sebi da uživate u budućnosti

Hipnoza može da pomogne vašem umu da pusti prošlost i oslobodi se kako bi ste stvorili najbolje od svog života.

Pustite prošlost

Da li se redovno izgubite u tužnim i gorkim mislima o prošlim događajima u vašem životu?

Da li vam se često čini da je uzaludno pokušavati, jer će sve „ispasti opet loše“?

Pročitajte ovde


 

Iskustva klijenata sa hipnoterapijomHipnoterapija i hipnoza

Ovde su samo neka iskustva klijenata sa hipnoterapijom, gde smo zajedniči došli do njihovog željenog cilja. Moj zadatak kao hipnoterapeuta je da svojim klijentima budem podrška i vetar u leđa na njihovom putu do uspeha i ostvarenja njihovih želja. Da im vratim veru u njih same i njihove sopstvene snage, kao i da je moguće naparaviti pozitivnu promenu u svom životu i živeti lepše i srećnije.

Ova iskustva uz saglasnost klijenata vam prenosim u celosti, jer želim da vam prenesem koliko hipnoterapija može da pomogne i kakvi su njeni trajni rezultati.

Hipnoterapija i Hipnoza