Da li je Hipnoterapija Bauk? 

Ko sam ja? Odgovor na ovo pitanje nosi svoju vibraciju, a ta vibracija vašu realnost. Vi treba da postanete vibracija koja želite da budete. Tako ćete imati realnost koju želite.

A odgovor na pitanje, „Ko sam ja“, dajete kroz vaše stavove i uverenja. Zato su naša uverenja i stavovi jako bitni, jer su to naše naočare kroz koje gledamo svet i one definišu našu reakciju na isti. Ako su tamne, vode nas u tugu, nesreću, neuspeh, nezadovoljstvo, depresiju, mržnju, bolest, usamljenost i osećaj da ovaj život koji nam je rođenjem dat treba da “odrobijamo”…

Pročitajte ovde


 

Hipnoza i Hipnoterapija  Event

1. Šta je hipnoterapija?

Prva stvar koju želim da vam objasnim je: šta je zapravo hipnoterapija i kako ona može da nam pomogne. Hipnoterapija je kombinacija hipnoze i terapije koja koristi moć pozitivnih sugestija da naprave promene u našoj podsvesti, pa tako i na naše misli, osećanja i ponašanja….

Pročitajte ovde


Oslobodite se prošlosti i dozvolite sebi da uživate u budućnosti

Hipnoza može da pomogne vašem umu da pusti prošlost i oslobodi se kako bi ste stvorili najbolje od svog života.

Pustite prošlost

Da li se redovno izgubite u tužnim i gorkim mislima o prošlim događajima u vašem životu?

Da li vam se često čini da je uzaludno pokušavati, jer će sve „ispasti opet loše“?

Pročitajte ovde


 

Iskustva klijenata sa hipnoterapijomHipnoterapija i hipnoza

Ovde su samo neka iskustva klijenata sa hipnoterapijom, gde smo zajedniči došli do njihovog željenog cilja. Moj zadatak kao hipnoterapeuta je da svojim klijentima budem podrška i vetar u leđa na njihovom putu do uspeha i ostvarenja njihovih želja. Da im vratim veru u njih same i njihove sopstvene snage, kao i da je moguće naparaviti pozitivnu promenu u svom životu i živeti lepše i srećnije.

Ova iskustva uz saglasnost klijenata vam prenosim u celosti, jer želim da vam prenesem koliko hipnoterapija može da pomogne i kakvi su njeni trajni rezultati.

Hipnoterapija i Hipnoza


DA LI JE HIPNOTERAPIJA BAUK?

Ko sam ja? Odgovor na ovo pitanje nosi svoju vibraciju, a ta vibracija vašu realnost. Vi treba da postanete vibracija koja želite da budete. Tako ćete imati realnost koju želite.

A odgovor na pitanje, „Ko sam ja“, dajete kroz vaše stavove i uverenja. Zato su naša uverenja i stavovi jako bitni, jer su to naše naočare kroz koje gledamo svet i one definišu našu reakciju na isti. Ako su tamne, vode nas u tugu, nesreću, neuspeh, nezadovoljstvo, depresiju, mržnju, bolest, usamljenost i osećaj da ovaj život koji nam je rođenjem dat treba da “odrobijamo”.

Ali ako su naočare ružičaste onda nas vode u radost, sreću, ljubav, ispunjenost, zadovoljstvo, dobrodušnost, uspeh, da imamo želju da pomognemo i usrećujemo druge, kao i da činimo dobro, da volimo i budemo voljeni, da uživamo u svom životu ispunjeni strašću prema životu, prirodi i svime što nas okružuje. A naočare sami biramo, sami biramo koje ćemo da stavimo i kroz koje ćemo svet da gledamo, kroz koje stavove i uverenja. 

Zato pazite kakva uverenja i stavove imate, jer vam od njih u mnogome zavisi kakav ćete život imati. Ono što je važno reći, uverenja i stavove koji vas sputavaju možete promeniti u ona koja će vam koristiti i pomoći da živite život kakav želite da živite i pomoći vam da naočare koje ćete staviti budu ružičaste. Najbrži i najefikasnij alat za promenu upravo tih negativnih uverenja i stavova je hipnoterapija. Ona baš to i radi zamenjuje uverenja i stavove koja vam više ne služe, u ona pozitivna koja će nam služiti i pomoći da budemo i ostvarimo ono što želimo. Pa tako, nesigurnost u samopouzdanje, strah u hrabrost, lošu naviku u dobru, tugu u sreću, zabrinutost u bezbrižnost, stres u relaksiranost i opuštenost itd.

Šta je hipnoterapija?

Hipnoterapija je spoj hipnoze i terapije, u kojoj se sugestijom rešavaju razni problemi, iskustva, strahovi i dr. U hipnoterapiji se tokom seanse koristi jedno predivno i opušteno stanje uma, a pri tom potpuno prirodno (kada udubljeno čitamo, gledamo film, igramo igrice), u kome se sugeriše novo pozitivno iskustvo. Tokom seanse klijent ima potpunu kontrolu i može da prekine kad god to poželi. Hipnoterapija i sve one hipnoze koje ste možda gledali na filmu ili televiziji su potpuno različite.

Hipnoza koja je predstavljena na filmu ili televiziji je takozvana scenska hipnoza i služi za zabavu i promociju hipnotisanog i hipnotizera i unapred je pripremljena kao i svaka druga predstava. Hipnoterapeut koristi tehniku kako bi klijenta opustio i doveo do jednog usporenog stanja klijentovog uma. Tada je um najotvoreniji da upije pozitivne sugestije. Tako se dolazi do promene iskustva, uverenja i navika. Nakon seanse klijent potpuno drugačije reaguje na sličnu ili istu situaciju, što u mnogome definiše ishod. Telo ne zna razliku između onog što je stvarno i onog što smo zamišljali. To je i prednost hipnoterapije, kao i klijenta koji je svestan da nije zaista izložen tome.

Ona može da pomogne kod: nedostatka samopouzdanja, motivacije, kreativnosti, relaksacije; redukcije stresa i telesne težine; straha od javnog nastupa, od nalaženja partnera; kod poboljšanja učenja; problema sa spavanjem; oslobađanja od negativnih emocija (besa, stida, krivice, povređenosti), od napada panike, strahova, fobija; kod oslobađanja od depresije, pušenja i dr.
Zato i volim hipnoterapiju, jer volim da pomažem ljudima. 🙂

Naravno, tu sam za sva vaša pitanja i podršku.

Vaša Tamara

Seanse dostupne putem Skype i Viber