Uverenja koja nas sputavaju - Vaš HIPNOTERAPEUT

Uverenja koja nas sputavajubakica

Primetila sam da je ovih dana na društvenim mrežama zastupljen video zapis bake u 80-tim godinama kako igra i izvodi sve one fizički zahtevne figure sa lakoćom, i naravno, neverovatnim osmehom koji osvaja.
Ako se sad malo zagledate, primetićete koliko je ljudi okolo koji to posmatraju sa istim pogledom i istim uverenjem “Ovo je nemoguće”. Da li je?

Videćete ih zabezeknutih i šokiranih koji to sve posmatraju sa nevericom. Sve je to u našoj glavi, stav po kome funkcionišemo i koji nas ograničava da ispunimo svoje životne želje. Da živimo život!!! Zato uvek dobro razmislite, šta je to što vas sprečava da ispunite svoje životne želje. Da li je to neko pogrešno uverenje ili strah od uspeha/neuspeha? Zapravo i strah od uspeha/neuspeha je uverenje da nismo vredni toga ili da nismo sigurni da to možemo. Važno je da spomenem da čim se takva želja rodila u vama, onda ima i kapaciteta da se ostvari tj. da vi to možete i da to i zaslužujete. Ne biste ni imali takvu želju da nemate već sve u sebi što je potrebno da je ostvarite.

Zato nam se i želje razlikuju, neko želi da bude astronaut i da leti na Mesec, neko da napiše predivnu i uspešnu prvu knjigu, neko da otvori veoma posećen i prijatan restoran sa fantastičnim ukusima koji će se tu služiti, neko da putuje i upoznaje razne kulture širom sveta itd. Ne dozvolite da vas neko pogrešno uverenje spreči da ostvarite svoj san, da uživate u svom životu koji vam je dat. Preuzmite kormilo u svoje ruke i uradite za sebe ono što bi vas činilo srećnim i ispunilo radošću.

Kao što i sami vidite, po toj junakinji naše priče u video zapisu, vredi, apsolutno vredi ga ostvariti! To je planina koju vredi osvojiti!!!

Pogledajte ovaj osmeh na kraju video zapisa. 🙂

Vaša Tamara