Spremnost da kažemo DA svojim snovima - Vaš HIPNOTERAPEUT

Reci da srećiKada kažete da svojim snovima i čežnjama otvara se nešto u vama što vas povezuje sa samom životnom silom. Kada kažete da nadvladavate strah, više se ne osećate malim i dopuštate sebi da čujete, kažete i da se pokrenete u tom pravcu, da preduzmete akcije od kojih se vaše srce raspeva i koje vam daju vašu svrhu na ovoj planeti.

Mnogi ljudi su blokirani u svojim sigurnim zonama, igraju na sigurno jer se plaše da kažu da nečem većem. Ako se uvek odlučujete da igrate na sigurno život je monoton, sve se ponavlja, nema ni ukusa ni dubine. Kad razvijete spremnost da kažete da svojim snovima, pružili ste sebi priliku da prigrlite sopstvenu strast i podelite svoj talenat sa svetom. Tada ste u stanju da budete kreativni, prepuni entuzijazma. Život postaje zabavniji!

Ponekad kad kažete da vi kažete ne svemu što vas ometa, ljudima, mestima i događajima koji vam ne služe i koji vas udaljavaju od vašeg cilja. Ponekad to može podrazumevati Vas same. Naime, ponekad su vaše lične navike, vaše ponašanje i izbori prepreke vašem uspehu. Kada tome kažete ne, tada raspolažete velikom snagom i omogućavate sebi da se izdignete iznad lošeg ponašanja koje vas vuče dole. Samo nemojte zaglaviti u ne, potražite što pre put nazad prema da.

Naravno, to ne znači da svemu govorite da, već da morate da se poslužite svojim ličnim razumom i svojom najboljom analizom kad odlučujete šta vam je činiti. Ali, kad kažete da pravim stvarima, pravim ljudima, prilikama, i izborima, tada ste otvoreni za rast i razvoj. To je mašina koja pokreće Zakon Privlačenja da služi vama i upućuje vas prema vašem najvišem dobru.