Dan zaljubljenih

Evo došao Februar koji donosi i Dan zaljubljenih. Mnogi od nas tada misle o ljubavi koju imaju ili misle o ljubavi koju bi želeli da imaju.

Da li tražite ljubav na pogrešnim mestima? Ako je tako, niste sami. Mnogi ljudi imaju taj izazov i osećaju se usamljeno i nedovoljno vredno da bi zaslužili ljubav kakvu žele.

Upravo je to i jedan od mentalnih “programa” koje smo usvojili u prošlosti. Vidite, mi još u ranoj mladosti smo “programirani” tj. usvojili smo mnoge modele ponašanja, razmišljanja i izražavanja.

Da li mislite da dete kad se rodi ima svoj stav kako da se ophodi sa momcima/devojkama ili verujete da je dete naučeno kako da se ophodi momcima/devojkama? Tako je, dete je naučeno kako da razmišlja i kako da se ponaša u svojim vezama.

Način na koji ste “programirani” vodi ka vašim mislima, vaše misli vode ka vašim osećanjima, vaša osećanja vode ka radnji, a radnja ka rezultatima.

Kako smo mi to istrenirani? Istrenirani smo na tri osnovna načina:

  1. Verbalno – šta ste čuli kada ste bili mali u vezi ljubavi, vezama i muškarcima/ženama?
  2. Oponašanjem – šta ste videli kada ste bili mali u vezi ljubavi, vezama i muškarcima/ženama?
  3. Događaji – šta ste iskusili kad ste bili mali u vezi ljubavi, vezama i muškarcima/ženama?

Zato mi često nenamerno privlačimo pogrešne ljude (ponekad iznova i iznova), ili se zbog toga pojavljuju isti izazovi u svakoj novoj vezi.

Zbog toga, kao što je to slučaj kod kompjutera, promenom u programiranju, vi preduzimate suštinski korak ka menjanju vaših rezultata.Valentine's Day

Srećom, možete reprogramirati vaš um podsvesnim porukama koje šaljete svom umu.

Možete promeniti vaš mentalni stav na način koji će vam omogućiti da se osećate kako želite da se osećate, ponašate i koje ljude i situacije želite da privučete u vaš izbor.

Možete da promenite tu sliku koju ste usvojili u prošlosti u onu sliku koju vi želite sada da iskusite. Vi možete da budete srećni, da volite i budete voljeni, na kraju krajeva vi to i zaslužujete.

U tome vam može pomoći audio tehnologija u kombinaciji sa moćnim ciljanim sugestijama (afirmacijama) tj. hipnotički snimak, da nađete i izgradite duboke, oplemenjujuće odnose. Može vam pomoći da usvojite drugu bolju, pozitivniju sliku koja će vam omogućiti da privučete osobu kakvu želite i zaslužujete, da razmišljate i reagujete iz ljubavi i razumevanja. Sve to će vam omogućiti da budete ispunjeni i okruženi ljubavlju.

Poručite vaš hipnotički snimak,

napravite bajku od svoje ljubavne priče!

 

Ukoliko želite da poručite hipnotički snimak “Privucite ljubav”, popunite formu za poručivanje i ubrzo ćete dobiti na vaš mail istrukcije za plaćanje kao i za preuzimanje vašeg snimaka.